NUTRITIVNI ALERGENI 20

Hemijski parametar Uzorak Metod Referentne vrednosti
F14 SOJA ( Soybean ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F9 PIRINAČ ( Rice ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F5 RAŽENO BRAŠNO ( Rye flour ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F4 PŠENIČNO BRAŠNO ( Wheat flour ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
CCD marker Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F45 PEKARSKI KVASAC ( Bakers yeast ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F23 KRABA ( Crab ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F2 KRAVLJE MLEKO ( Cows milk ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F3 BAKALAR ( Codfish ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F75 ŽUMANCE ( Egg yolk ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F85 CELER ( Celery ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F1 BELANCE ( Egg white ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F35 KROMPIR ( Potato ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F31 ŠARGAREPA ( Carrot ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F25 PARADAJZ ( Tomato ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F237 KAJSIJA ( Apricot ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F84 KIVI ( Kiwi ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F49 JABUKA ( Apple ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F20 BADEM ( Almond ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F17 LEŠNIK ( Hazelnut ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
F13 KIKIRIKI ( Peanut ) Serum IB (Imuno Blot) 0.00 - 0.00 kU/L
Klinicki znacaj:
Pokazatelj imunog odgovora na alergene što može biti povezano sa alergijskom bolešću.
Detekcija specifičnih IgE At u serumu
( klasa I i viša ) ukazuje na povećanu verovatnoću za postojanje alergijske bolesti i definiše alergene koji mogu biti odgovorni za pojavu kliničkih znakova i simptoma.
Uzorak:
S, eP, hP, cP
Metoda:
IB
Stabilnost:
2-8°C 14 dana
-20ºC 1 mesec
Minimalna zapremina uzorka:
1,5 mL
Obrtno vreme:
1 dan radnim danima
Cena: 5.300,00 din.